Monday, August 2, 2010

..jejalan kt taman....



bunga-bunga yang tumbuh meliar di sekitar taman tu...aku snap la yang mane nmpak cun..tp bila masuk jer camera,ape2 yg biasa jd mcm luarbiasa..hikhik..ske3....


.......mcm best lak duk melepek kt tepi lorong tu..best taw kalau jog ptg2 kat area nim..tp aritu x p la jog..saje jejalan nk membuka minda,melapangkan fikiran...:)


ni da ala2 gaya model, aku rasa kt depan aku tu ade sepasang suami isteri yg bawak anak mereka jln2...dalam hati."ah,x kira..nk snap gak kat sini satu..!"..hihihi

 buluh tu mcm cantik berbaris, aku saje je try snap kt area tu..manela tahu cantik..tp...huk3...terima je la...wakakakaka..by the way,ade aku kesah???...hikhik3


... alahai Fid, mcm letih jer??baru g jalan2,belum joging lagi..hehehe..opss!!..jap,rase2 la..yg paling byk bersungut pasal letih ari tu..mulut yang menaip ni gak.."oooo,pandai2 je ckp kt org lain penat la,letih la..padahal......!"hehehe..abaikan jer...:)


the most successful pic for that day..love it!!..x sangka pandai gak aku snap pic..walaupon camera bknla se'gah' DsLr Nikon D90..tapi..erm..bolehlaaaa...hahahaaa









kat mane ni??..lorong menakutkan!!!!!




Taman errr...laa,lupe la plak nama tempat nih..ayooo!!

1 comment:

MyZone~theUn4given said...

ni baru episod pertama,nantikan kemunculan episod seterusnya..peace!!..:)