Saturday, October 30, 2010

Tahniah buat RED WARRIORS!!!

5 comments:
TAhNIAH buat RED WARRIORS!!!!!




Laa..bukan yang ni......ini "hobin jang hobin"..!!!


Adoiii….Ni lagi lagi mengarut…bukan yang ni!!!!!!..

the RED WARRIORS is.......


haa....ni baru betulllll.....TAHNIAH!!!!!!!

myREVENGE:“..Happy sgt sbb piala Malaysia kembali ke pantai timur...”

Emosi betul malam ni!!

2 comments:
Jam : 8.45 malam
Lokasi: bilik sendiri
Status: layan Game Piala Malaysia ’10 (Red Warriors vs Nismilan)

Start pukul 8.29 minit, lia dah setup tempat awal2 kat bilik sebab nak tumpu sepenuhnya terhadap game yang akan berlansung......

Sepak mula bola dah jalan..sokong sorang2 je kat bilik.TAPI…..tak sampai 15 minit game berlansung, n9 dapat penalti.

GOLLLLLL!!!!!!!!.............aik,batal la plak…suspen2….







GOLLLLL!!!!!!!(untuk kali kedua)…adulaaa….


Time lia tgk sorang2 tu...mcm2 yang lia ngomelkan…..emosi betul game nih..tak tahula, klu tgk game bola jer jd cmni..ni blom duk lepak ngan adik2, abg ipar serta ayah depan tV kat umah kg....huhuhu

nape x amik pluang tadi...ARgHHHHH!!!!
Bila nak gol nih???aduhh


and 


FINALLY.........





GOLLLLL!!!!! 

Untuk Red Warriors….SYabas!!!

Cun tendangan tu..memang cantik!!!!melompat2 lia bl tgk red warriors dapat score untuk kali kedua

myREVENGE: "berdebar2 tgu RED WARRIORS nak menang piala Malaysia'10.."




<---Nanged if u like..tQ

Red Warriors terlekat pada BaS..???

7 comments:

dalam seronok ber'facebuk' tadi......

tiba-tiba.....




klik untuk besar


Hok alok,paroh doh la...team RED WARRIOR bawak bus masok stadium malam ni…hahaha






  <---Nanged if u like..tQ

kesetiaan seorang wanita...

2 comments:




...suka layan lagu ni..tp bab video,kena tapis sket..hehehehe...ape maksud lagu ni..???..entahla..tapi yang paling best time Rihanna menyanyi jer..hihihi...


just gonna stand there and watch me BURN...
well that's alright because i like the way it hurts
just gonna stand there and here me cry
well thats alright because i love the way you lie
i love the way you lie..I LOVE THE WAY YOU LIE....



...berdasarkan Quote ‘I LOVE THE WAY YOU LIE”..perempuan memang akan berkorban,memderita hanya untuk lelaki yang dia sayang...dan naluri perempuan didatangkan dengan ‘kesetiaan’..tp siapa memanipulasikan ‘kesetiaan’ tu...??

  <---Nanged if u like..tQ

Friday, October 29, 2010

rahsia Kejayaan ChurpChurp terBONGKAR!!!

6 comments:
Lia pernah dapat assignment pertama dari ChurpChurp ni….korang pon tahu kan, lia memang x pandai tahap kritikal nak guna twiiter…

Nak tahu x mcm maner lia dapat buat asingment dengan jayanya..???



Tada….
(main2 ar lia ni!!)………….....

blog yang mengajarkn cara guna churpChurp

Lia refer kepada yang pakar iaitu blog ABANG ZAID…thanx Bro…

myREVENGE:..Korang pon,kalau nak ber’ChurpChurp’…kunjungla blog beliau…




<---Nanged if u like..tQ

First Assignment from ChurpChurP

2 comments:
Hari ni dapat tugasan PERTAMA dari ChurpChurp Marketing….


Tadaa…..









Tapi serius (mmg tahap kritikal) lia xpandai guna twitterlia memang x pandai, apatah lagi untuk buat asingment dari ChurPcHurP comel ni.tp gagahkan jugak (wat2 pandai).....

finally,

dapat gak siapkan tugasan tu......
hope2 approve la....

ni tengah pending...:)

myREVENGE: "jom rapat2 ngan CHurpChurp...$$$$ pon leh rapat.."







  <---Nanged if u like..tQ

xpandai TWITTER...

6 comments:


twitt..twitt..


Serius laa…..XPANDAI GUNA TWITTER!!!!..(terang lagi bersuluh)…cmne yer nak uruskan akaun TWITTER lia nie..kalau FACEBOOK..x payah nk klentong ar,MEmang BeraPI ar TerroR..hihihih…tp ngan TwITTER..FailED!!!

myREVENGE:..tulun2,camner nk handle akaun ni..????


<---Nanged if u like..tQ

Thursday, October 28, 2010

bila si perempuan berkata...

8 comments:

bila seorang perempuan/isteri berkata:….

1)    “abang balik pukul brape hari ni??”sedangkan dia da tahu rutin si lelaki/suami pada setiap hari.
~ Ape yang tersirat: “abg,balikla cepat2..rindu da ni..”



2)    “..abg, hari minggu ni xde keje la..nak wat ape ey kat umah?”. Padahal keje umah berlambak2..
~ Ape yang terdetik di hati: “mintak2la dia ajak aku g jenjalan,shopping ker..”



3)    “abg, hari ni penat la. Badan x sihat.mcm mane nk masak?”. Walaupun xder plak tnda2 orang yang x sihat
~Ape yang ingin diluah: “abg, jom mkn kat luar. Malas la nk masak.hihihi.”



4)    “abg, cantiknya baju ni..erm,tp mesti abg x suke kan..?”. sambil pegang baju tu lama2.
Dalam hati, “abg,sy nak baju ni…belikanlah untuk saya..”



5)    “abg xpayah la pakai smart2  sgt la..bkn hensem pon.” Tp mata x lepas pandang si lelaki.
~Dalam jiwa menjerit2: “abg, siapa pun awk…bg sy, awk yang terbaik buat sy. Sy bertuah memiliki diri awk. Izinkn selamanya sy disisi awk… saya sayang sgt kat awk!!”.


..saya dan awak..


myREVENGE:..indahnya andai kasih syg suami isteri sampai ke syurga..




  <---Nanged if u like..tQ

jom parking kat blog BEN ASHAARI

2 comments:
JOM PARKING KAT BLOG BEN ASHAARI


Untuk Blogger yang baru dan masih merangkak mcm myREVENGE…BEN ASHAARI ade kuarkan bloglist yang baru..so, kepada blogger2 yang masih baru tu,amekla peluang ni untuk menambahkan ‘readers’ korang…hihihi
Cepat!!promosi ni hanya SEBELUM TGH MLM kang!!!


myREVENGE: “Bl lagi nak ader peluang parking blog korang kat blog ‘blogger hebat’ ……




<---Nanged if u like..tQ

nuffang dah jatuh cinta dgn aku!!!!

6 comments:
happy sgt!!!....akhirnya..penat lelah selepas hampir 3 bulan,BERBAYAR!!!!!..nuufnang akaun ku menunjukkan pergerakan..thanx so much kepada penaja2 yang sudi run ads dlm myREVENGEzone3…I love you so much,NUffNAng..!!!”



akaun myREVENGE menunjukkan RM....;)




  <---Nanged if u like..tQ

Wednesday, October 27, 2010

i HATE this guy....!!!

6 comments:






1-      Lelaki ini MEROKOK
2-      Lelaki ini LEMPANG perempuan
3-      Lelaki ini TAK HORMAT mak ayah
4-      Lelaki ini SUKA CAKAP BESAR…tp kosong
5-      Lelaki ini…………………...SUKA KAUM LELAKI

myREVENGE: "...mintak2  jgn selisih ngan 'guy' ni..."






<---Nanged if u like..tQ

Tuesday, October 26, 2010

Otak KuniNg,Biru dan hiJau...

4 comments:
..lia ader ter'bl0gwalking' satu page..memang mengujakan!!!serious,page ni leh membuktikan sama ada korang ni berfikiran KUNING,BIRU ataupun PUTIH..

klik kat sini
jom kita test fikiran masing-masing..(link kat bawah pun ader..)


Jururawat yang menakutkan!

4 comments:
LONDON: Kecuaian seorang jururawat mematikan alat sokongan hayat pesakitnya berjaya dirakamkan melalui kamera tersembunyi dan membolehkan siasatan ke atasnya dijalankan.
Melalui rakaman berkenaan, jururawat itu, Violetta Aylward, dilihat mematikan suis alat yang disambung kepada Jamie Merrett dan lelaki terbabit terpaksa bertarung nyawa sebelum pasukan paramedik tiba membantu.

Mengalami lumpuh dari leher ke bawah, Merrett, 37, memasang kamera itu kerana bimbang terhadap layanan diberikan ke atasnya. Bacaan lanjut







kelihatan Violetta mematikan mesin sokongan hayat Merret sebelum ia dipulihkan 21 minit kemudian




myREVENGE:..naseb baik bukan kat Malaysia..hihi

Monday, October 25, 2010

special for Prince..

4 comments:


its for you,Prince.....

"i wish all dream comes true..hopes joy and happiness will embed in our soul..love to be yours and always yours..thanks to be there for me.."

                                           your love ones,
                                             princess





  <---Nanged if u like..tQ

nina's collections 's GIVEAWAY~

9 comments:

“cantik Banner ni kan..CIK NINA telah mengadakan GIVEAWAY untuk semua bersempena dengan pembukaan Nina's collections”


klik banner di atas untuk maklumat lanjut
Syarat penyertaan senang jer:..



~ jd FoLLower untuk LoveninaSyakina dan Nina's Collection
~ copy Banner yang cantik tu, dan paste pada entry korang
~ Buat satu entry tentang GA ni sahaja....
~tinggalkan komen, emel, nama dan Link entry pada bahagian komen GA ni


tarikh tutup penyertaan: 1 dis 2010

Last skali...

Tag 3 orang rakan Bloggers yang korang rase nak Tag...

1. FarhAna 
2. AmyNa

Dah Siap..!


myREVENGE:..lupe nak bagitaw, HADIAH adalah MISTERi!!!

Saturday, October 23, 2010

jumpa BINATANG dalam facebook!!

11 comments:



...pernah x korang dapat request friend Facebook dari NYAMUK??AYAM??takpun dari...CICAK??..kalaula korang dapat,rase2 ape yang binatang2 ni borak dalam facebook masing2....hihi..





jom kita tengok......




Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hantam daaaa. Gua positif HIV AIDS... uwaaaaaaa







Ayam: Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh! ...












Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih...






..sebenarnya, ni lia dapat dari satu blog..thanx to Princess of Flowers.. Dapat gak tgk binatang2 ni berborak kat dlm FB..hihihi

myREVENGE:..dalam FB lom pernah dapat lagi request dr binatang2 nih..hihi.. MySpace





  <---Nanged if u like..tQ