Tuesday, January 11, 2011

my Fake Hero!!!


 inila dia kekasih hatiku...
Iye!!!
btul!!..memang sah!!
tak ada orang lain lagi dah..dia sorang jer..
hahahaaa..
nak tengok gambar lain lagi..???






mcm ader iras seseorang la..




tak percaya lagi??ermmmm....okey..ni last!!



opsss,ni bukan anak kitorang!!!semua tu aksi semata2...

hahahaha.....dah la tu berangan!!!
sebenarnya..inilah dia pelakon yang beraksi dalam drama korea 'Thank You" kat Tv3...(layan petang2)

sesapa yang berangan nak jupe dia silalah datang kat laman FB kami..opss,dia..JANG HYUK

tapi 

Hero myREVENGE sebenar ialah.....

tada!!

my 'anak sedara'
myREVENGE:.."my shazrin kena paksa pergi sekolah 3 hari,terus demam..hahaha.."





<---Nanged if u like..tQ

5 comments:

Siti Noor Afiq Idris said...

gambar first tu sekali pandang macam Lee Dong Wook/Gong Chan. haha..
wah, tv3 ada cerita korea ea sekarang?? dah lama tak tengok tv Y_Y

cik.shabah said...

jang hyuk memg hensem !festaim knl dia ni masa dia blakon ngn jang na-ra dulu ;p

FarhanaDr said...

Jang Hyuk adalah the best.. Apetah lagi mase dia berlakon cite the successful story of a bright girl.. :)

Miecyber said...

Muka anak sedara you pun cam muka pelakon Koreaa....


Tahap kesihatan dan kepantasan berjalan

teratai said...

salam lia,

seronok tengok lia kembali ceria!Kak tengok juga cerita Thank You tu, tp bila dah buka sekolah ni, x sempatlah pulak, masih di jln raya masa tu!!