Wednesday, January 18, 2012

tahniah buat sahabatku...:)

assalamualaikum semua..tak jawab berdose..hihii..gurau je yunk..


my best friend....:p

Photobucket
last dapat kuar bersama2 time bujang...huhuu

lia xder ape nk buat malam ni..tiba2 je teringat gambar2 nih..terus lia upload kt blog..sebenarnya, inilah sahabatku sejak sekolah lagi..lama xdapat jumpa..ini last pertemuan tmpoh hari..waktu tu lia mmg pergi putrajaya semata2 nk jumpa dia..jd,di kesempatan ni lia nak rakamkan jutaan tahniah buat ma dan pasangannya..dia bakal mendirikan rumahtangga 21 jan 2012 ini..huhuhu...sedeyh lak rasanya..bukan ape, lepas ni xleyh dak hang out ngan dia..maklumlah dah dapat housemate baru..hihii..ape2 pun, lia wish dia happy together..semoga ikatan yang terjalin nati akan berkekalan hingga akhir hayat, insyaAllah

2 comments:

teratai said...

ohh buat majlis sempena cuti CNY...cuti panjang. tahniah utk kawan lia!

Kak doakan lia pun bertemu jodoh juga nanti...amin:)

MyZone~theUn4given said...

@teratai
terima kasih akak..insyaAllah..:p