Sunday, September 26, 2010

"..kenapa muka aku ader darah?????huhuuuu...."

..bgun2 tido jer....AHAAAAAAADDDDD!!!!!!!!!
ala,kenapa masa cepat sgt berlalu...da ari ahad..sok da mula kerja..huhu..da la aku lom start stadi biology lagi nih..erm,selasa ni aku bg dulu la jawapn tuk stardadize 2..discuss pasal soalan tu dulu je la...ok3

..aku berjalan ke cermin...HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA???????...why?????!!!!!
..kenapa muka aku ader darah?????huhuuuu...

laa..benda ni x ilang lagi ker??knp still berdarah...jahat tau!!!semalam,satu hari aku duk mengelap darah kat muka aku..dari petang smpai malam..mlm tu spatutnye aku p tt kt Break Station Cafe..tp di sebabkan masalah ni,aku x dpt pergi..yerla!xkn aku nk pegi menonjolkan muka aku yang penuh tmpal2 ngan kapas ni..huhuuuu....menyesal lak wat treatment lintah tu...darah mgalir x henti2..
"ni time lepas rawatan..atas dasar sopan santun,gambar masa rawatan tidak dimasukkan..hihi"

..xperla,nt bhenti la darah ni...aku pon tampal satu lg kapas kat situ..mintak2la bhenti cepat2..ptg ni ader jmputan kawen ni..nk pegi kenduri camner kalu ader tmpal2 lagi..huhuhu..


...ari ni da ahad..huuuu..bermalasan la dulu..hihihi

4 comments:

Raja Fiqri Fauwaz said...

perh, gila horror bangun tdo tengok muka sendri berdarah kat cermin.. :D

jempulah

MyZone~theUn4given said...

sangat horror!!..nk try???brani ker..hihiih

Encik Gorilla said...

camne rasanya ... geli?... sakit?... rasa nyut-nyut ke?...

eeeeiiii....

MyZone~theUn4given said...

encik gorilla:..rase sejuk,lembik2,geliiii...hahaha(hanya yang semangat kental shj yg mampu harungi ujian ni)..wakakka