Tuesday, February 8, 2011

Drama Korea Thank You



akhirnya..habis juga drama korea THANK YOU ni..sebenarnya tak follow pon cerita ni kat tv...tapi disebabkan housemate selalu jer menatap cerita ni..jadi terikutla jugak..hihihi





kepada sesiapa yang tidak dapat mengikuti drama ni..korang boleh tengok cerita ni dari awal...lia dah sediakan link bagi drama dan juga sountrack thank you special untuk semua peminat2 JANG HYUK dalam drama ini("sama-sama..hihi")....ada 16 episod semuanya...
selamat menonton!!


myREVENGE: "Bom dalam cite ni sgt2 comel n cute!!"

2 comments:

chii said...

sok da strt citer mexico plak kot...tp pape pun. budak kecik tu sgt comell

MyZone~theUn4given said...

@chii
itula..layan je la..hihihi