Friday, July 1, 2011

Ada jugak yang DENGKI ngan blog nih..??adooiii





tak sangka betul masih ada yang DENGKI ngan blog lia nih..sanggup dia tinggalkan mesej dalam shoutbox lia mcm tu...?? Yang lia x berkenan sangat tu bukan apa, individu ini datang menjengah blog dan tiba-tiba meninggalkan mesej ntah pape TANPA LINK (anynomous la tu..) apa masalah individu ini agaknya?? ini bukan blog untuk lepaskan kemarahan...datang tidak berjemput, pastu nk hina2 blog ni lak..


zoom lebih sikit kasi clear ip address dia nih..lia da cuba locate address ni...
dan akhirnya lia dapat trace gak  lokasi 'anti sosial' ni...


nampak tak apa yang tertulis kat situ??dah banyak kali blog ni kena serang 'virus' ni. sebelum ini, lia dah kena (rujuk entry ni )..entah ape kena la dengan individu ni..
mungkin dia x tahu nak komen entry kat mane kot..
'Anti sosial', FYI, klu nak komen entry, 
klik je kat button kat bawah tu..senang jerrr..

myREVENGE: tak suka betol ngan org mcm ni!!~~
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~~.~.~.~.
" nak Copy Entry dialu2kan...........tapi
 bagila kredit kpd Tukang Conteng yer..... "
 ~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~..~.~

2 comments:

reenapple said...

agaknya takde keje kot???? takpom dia jelez??? errr... sabo je la... jangan sedey yerk3....

MyZone~theUn4given said...

@reenapple

thanx dear..ntah..klao jelez pom,tgl la link kat situ..baru nmpak gentle sket..kan?hukhuk