Saturday, October 23, 2010

blog yang BODOH??

...petang tadi, lepas je kemas2 umah..lia on la blog..check2..smpai kat sHouT bOX tu..lia terkejut sesangat.!!!






…ader sorang GUEST tu ( yang dalam bulatan tu..)… dia dtg via blogger.com (lia x reti nk trace back).. dan tinggalkan komen mcm tu...mgkin gmbar ni lebih jelas...










..yang lia x faham kat sini, knp GUEST tu komen mcm tu..??adakah blog lia ni REALLY SHOW A STUPIDITY???






myREVENGE: "...Sedih sgt!!...knp ngan blog lia??..ade masalah ker ngan content dlm blog ni???kenkawan, tolong judGe blog Lia..(sedey ni...)"






  <---Nanged if u like..tQ 

35 comments:

Hairil Rizal said...

Possibilities:
1. Guest to tak pandai baca bahasa Melayu. Maka bila dia tak paham, dgn sesuka ati aje dia kata stupid..padahal dia yg stupid.

2. Dia mungkin nak promote website dia sendiri yang penuh dgn org stupid dan gay.

Akhir kalam, jgn la sedey... your site surely tak bodoh lah. Informatif apa!!

wannurfazrini said...

Lia, jgn nak kesah sgt . maybe tu musuh lia dlm diam ke . biasalah tuu kalau ada org tak sng dgn kita . well i pun penah kene . dia pakai nama i lak tuu , hangin satu badan . tp lama2 biar jelah . wat tatau . teruskan berblogging tau lia :)

MyZone~theUn4given said...

hairil Rizal:..thanx so much..so apreciate wif ur word..first time kena mcm ni,rase down la jugak kan..risau sgt..huhuuuu

MyZone~theUn4given said...

wannurfazrini:..mugkin jugakla,tp lia maafkan dia..walaupon kate2 tu sungguh terbekas di hati..tp ape leh wat,tu pandangan dia..mgkin dia x suke ngan celoteh lia kot..thanx dear

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

hi..just ignore it! Maybe die jealous with u kot? hehe

MyZone~theUn4given said...

SANDRA AZWAN:..thanx dear,nak jealous kat lia?mane la lia ade ape pon..blogging ni pon baru je lagi..huhuuu

d_LA said...

huhu..ade gak yer jenis manusia camtu..x tinggal link lak tu..kalo x leh gak tgk blog dia kan..hampeh tol manusia cam gitu

MyZone~theUn4given said...

d_LA:..entah d_LA,x tahu nape dia benci sgt kt blog ni..saje nk bg lia down..huhuhu

ken said...

jangan kisah la :)

MyZone~theUn4given said...

ken:..thanks so much..huhuhu

a.samad jaafar said...

Sabar je..jgn terlalu ambil peduli..ini blog kita..cita rasa kita.. pandangan kita..cara kita..tujuan kita.. Orang ramai yang suka..ada juga sebaliknya...adat dunia blog..be positif ok..

MyZone~theUn4given said...

a.samad jaafar:..xperla,mgkin ni pengalaman..yerla,stiap org ader pendapat masing2..mungkin lebih baik GUEST tu bg pndangan yang lebih jelas instead tulis 'stupid site'..kan?kan?

cu734ngel said...

lia...juz ignore je..selalunya spam la tuh...and kalau betul dia memang sengaja nak ckp camtuh, ALLAH akan byr cash..takyah sedih la...buang karan je...

Encik Gorilla said...

sapa... mana budak tu... meh biar aku pelangkung dia... ehehehe....

buat tak paham jer...

ika~~ said...

ai lia..br tau nma u lia..hik hik
neway just ignore je k..
like ppl said, u cant have 10 frens without 1 enemy!

MyZone~theUn4given said...

cu734ngel:..btol la ka..xpyh la hirau GUEST mcm tu..mgkin dia nk puaskan hati dia...

p/s;..puas hati ker..??hihihi

MyZone~theUn4given said...

encik Gorilla:..hihi,naseb baik ader encik goriLLA..mencicit GUEST tu larikan diri,takut kn pelangkung encik GoriLLa..hihihi

one2paii said...

lu jgn layan ngan org camtuh..tuh org penakut..kalo berani tjuk kan la diri sendiri kan..maybe die jels ngan lu jerk tuh..

rossoneri said...

anggap je itu spam

MyZone~theUn4given said...

@one2paii
-..xmo layan da.biar je dia..btol la tu..mmg hantu penakut..hihihi

MyZone~theUn4given said...

rossoneri:..spam..spam..spam...huhuhuu

h A n Y S said...

tu kategori org yg (1) pengecut, sbb die ltak name 'guest' situ,
(2nd), org yg iri hati dgn u..
so, org yg jenis mcm tu pi lantak dia.. ok?
ur blog bes ok!
:)

MyZone~theUn4given said...

h A n Y S:..thanx so much hanys..love u dear..memang da x peduli lagi GUEST tu..hihhii
saje je dia dtg wat kecoh..huu

farhanaDr said...

Jangan sesedey.. Kita blog untuk kepuasan diri.. Ada orang suka, bagus.. Ada orang tak suka, pasrah.. Tapi jangan patah semangat nak berblogging.. Heee.. Senyum.. :)

eyk@_zuL said...

sy suka ja blog ne..apa plak stupidoo2..
guest tu kot y stupid..hahaha..

i am S!L4H.. said...

sy x phm la kak klo ad org mcm tu...
sori2..hehe

MyZone~theUn4given said...

farhanaDR:..thanx dear..itula cabarannye..mcm ni punya org pon ader..hihihi

MyZone~theUn4given said...

eyk@_Zul:..terima kasih awk..entahla,mungkin blog ni x kena ngan selera GUEST tu..

MyZone~theUn4given said...

i am s!L4H:..ntahla Silah,rase2nya GUEST tu salah masok blog kot..pastu x puas hati,hentam blog ni..huhuhuhu

bard bahtiar said...

beb,xyah layanlah...saiko je tu...selagi blog tu x mlmpaui bts2 agama..oklah!..sukati kita la nk tulis apa an an an?

MyZone~theUn4given said...

bard bahtiar:..hihihhi..xmo layan da..blog kita,maruah kita..mestilah kt jaga..kan..kan..kan..heheheee

Rizuan Ismail said...

mungkin x sempat abis ayat dh tersend..then internet down..huhu..kalo ikutkan blog ni elok je..suka dilawati :D

MyZone~theUn4given said...

@Rizuan Ismail

hihihi..berprasangka baik..mugkinla kot..:)

Matika Love 131020 said...

haaaaaaaaaaaa biasa laaaaaaaaaaaaaa tu.....dalam dunia skrg...

MyZone~theUn4given said...

@Matika Love 131020

huh,biasa la kot..ape leh wat..