Tuesday, October 19, 2010

What you love about the Blackberry Torch 9800 CONTEST!!!!!!!

Ape yg menarik tentang contest ni ialah.

BLACKBERRY TORCH 9800

………………………………APE TU..?????

“Dengan Blackberry Torch 9800..semuanya memudahkan perjalananku…”
1, Blackberry Torch 9800 digabungkan dengan teknologi terkini untuk membolehkan orang tersayang sentiasa mendampingiku semestinya melalui mms,sms, panggilan dan juga 3G hanya dengan Blackberry Torch 9800!!2,  WOW,bukan setakat melayari internet update facebook,twitter dan myspace walau  dimana-mana sahaja berada..malahan e-mel,internet hanya di hujung jari. Semua ini hanya dengan Blackberry Torch 9800!!!“Tapi yang paling penting….!!!”

3, BlackBerry® Torch™ 9800 yang baru ini adalah satu-satunya smartphone yang didatangkan dengan kekunci BlackBerry® di samping skrin sentuh yang bersaiz 3.2 inci penuh bagi menghasilkan lebih impresi.


“Selain itu juga, Blackberry Torch 9800 juga menyempurnakan hidupku..dengan ciri yang didatangi bersama..”i)             Penggunaan teknologi multimedia yang meluas dengan kuasa memori  8GB dan boleh mencecah sehingga 32GB memori. Ia membolehkan pengasksesan gambar dan music menjadi lebih lancar. Kesimpulannya, segalanya lebih mudah. 
Dengan Blackberry Torch 9800, semuanya hanya dihujung jari.

ii)            Blackberry Torch 9800 yang didatangkan dengan kamera 5MP berteknologi seperti flash,auto focus dan pengstabilan imej. Ia juga di lengkapi dengan pelbagai mod foto serta perakaram video yang mampu memorikan saat-saat istimewa dalam hidupku..semuanya hanya di hujung jariku..


“dan yang paling penting….!!!!”


Pengeluar Blackberry terunggul, semestinya Celcom di hatiku..Dengan liputan unggul Celcom Exec Postpaid plan – Celcom Exec 50 ditambah dengan smartphone Blackberry Torch 9800, ia pasti membuatkan teknologi sentiasa mendekatiku. Hanya dengan Celcom Exec 50 :


a)  Purata panggilan hanya serendah 15 sen untuk semua nombor
b)  Dapat diskaun TIAP-TIAP bulan (sehingga 30%)
c)  Dapat pulak Celcom Broadband Basic Plan untuk sebulan dengan kelajuan 384Kbps

“Semuanya hanya dengan bayaran tetap bulanan serendah RM50!!!pasti ia milikku, pilihanku!!!”

No comments: