Friday, October 8, 2010

..PROTON tarik balik gen2 dan neo


..Berita harian melaporkan penarikkan balik oleh PROTON terhadap kereta keluaran mereka iaitu GEn2 dan satria Ne0 dari tahun 2004 hingga 2008...camne ni..da risau la plak..huhu..baca2 lagi,penarikkan tersebut kerana terdapat kerosakkan pada komponen 'clock spring'..(aper tu..???)..sebenarnya..komponen tersebut yang menyambungkan beberapa suis dan beg udara kpd peralatan seperti radio, hon dan cruise control...emm...untuk bacaan penuh..disini


5 comments:

MyZone~theUn4given said...

..nk kena g check la ni..huhuhu

shark said...

ai...
punya ler dh lama
xkn br perasan rusak..
plik..

MyZone~theUn4given said...

shark:..entahla,haru biru kalau jd kat diri sndiri nih..huhu

AngahSayang2314 said...

arr dah tak ada pikir2 dah terus jadi awak kawan je.. apa lagi jom kita tukar2 link jom

MyZone~theUn4given said...

angahsayang2314:..jom..hihi