Monday, October 25, 2010

nina's collections 's GIVEAWAY~


“cantik Banner ni kan..CIK NINA telah mengadakan GIVEAWAY untuk semua bersempena dengan pembukaan Nina's collections”


klik banner di atas untuk maklumat lanjut
Syarat penyertaan senang jer:..



~ jd FoLLower untuk LoveninaSyakina dan Nina's Collection
~ copy Banner yang cantik tu, dan paste pada entry korang
~ Buat satu entry tentang GA ni sahaja....
~tinggalkan komen, emel, nama dan Link entry pada bahagian komen GA ni


tarikh tutup penyertaan: 1 dis 2010

Last skali...

Tag 3 orang rakan Bloggers yang korang rase nak Tag...

1. FarhAna 
2. AmyNa

Dah Siap..!


myREVENGE:..lupe nak bagitaw, HADIAH adalah MISTERi!!!

9 comments:

farhanaDr said...

Heee.. Akan coba diusahakan.. Ngee.. :)

MyZone~theUn4given said...

farhanaDr:..usaha2..chaiyok2....:)

Amyna said...

Okeh pren.. Thanks ya, Myna akan publish nanti. Yuhuuuu!!

psstt~~ Gud Luck ehh ^_^

MyZone~theUn4given said...

Amyna:..yea2!..chaiyok3..:)

i am S!L4H.. said...

alamak wat cmane ni...
ngee~

MyZone~theUn4given said...

i am S!L4H;..bl lagi nk cuba..hehehe..mane tahu be the lucky one!

nina syakina said...

nina datang jenguk tuan tanah... LULUS

MyZone~theUn4given said...

@nina syakina

yeah!!!!lulus laa...thax saudari nina...:)

nina syakina said...

thanks dear sudi join GA nina... sorry ats kelewatan nina utk double check... anda telah LULUS... ngeee
okeh.. nina nk gerak ke rmh org lain pula... hihi ^^