Wednesday, October 13, 2010

..WARNING, love is in the air!!!!!!......

kejadian2 yang boleh menyebabkan hati ku tercedera....

....petang tadi aku ngan k.su joging kat taman kat tempat aku ni..best betul menghirup ketenangan petang..ramai jugak yang datang berjoging kat sini..erm, aku pon layan la jog sampai kat satu tasik..dapat la tawaf satu tasik tu..tapi sampai satu penjuru (keadaan kat situ redup ngan pokok merendang di sekeliling)...mata aku tertangkap pada 2 batang tubuh..(sepasang couple ar senang ckp)..aku cuba nk amati, tiba2 pompuan tu pandang aku...aku  pandang k.su..dan aku alihkan pandangan aku sekali lagi ke arah mereka (nk confirm tu mmg couple..sebab x bape jelas)..tup2, yang tgh memandang sekarang, BALAK PAKWE dia...pandang mcm nak TERKAM...dlm hati aku berbisik, "ape masalah lelaki ni, dia bayar ke nk lepak situ?"...aku wat bodo jer pandangan dia..aku balas pandangan ‘PAKWE' tu..."ermm, ape aku kisah ko pandang mcm tu..????"makwe dia dah malu2 kucing bl ade orang ternampak telatah mereka kat bawah pokok tu...ntah ape diowng buat, aku pn tak tahu...tp aku membebel,"agak2 la nk bersua mesra, berdating..da tmpat gelap, ader 2 manusia lelaki pompuan, di taman..mestilah pelik...sape2 pon akan memandang.." si PAKWE tu berlagak mcm harimau kelaparan..(marah sgt bl org tgk aksi diowg)..tak lama lepas tu, couple tu pom blah...hahahahahahaaaaa.....

patot diowang letak tanda ni:....



myREVENGEsaid:“..hatiku TERCEDERA kerana melihat gelagat couple tersebut..si LELAKI sanggup berlagak garang (mcm Lembu Jantan) krn nak melindungi makwe dan aksi2 mereka...erm...Allahurobbi..ampunkn dosa aku…”

20 comments:

fadhli said...

nak tunjuk gah, biasalah :)

sebelas said...

kene ikat jugak love tu...takoot kang terbang :D



http://nomborsebelas.blogspot.com/

MyZone~theUn4given said...

fadhli:..tu ar pasal..ala,kt x heran pom..cuma tu kawasan awam kan..malu la ngan bebudak..huhuuu

MyZone~theUn4given said...

sebelas:..hihi,nk ikat ngan tali yang kuat tuuu....:)

Me said...

orG isLam ke apo tu?
ish2,,,xpatot...huhu

MyZone~theUn4given said...

me:..org islam la tu..klu x,sy x amek kesah lak..huu

Encik Gorilla said...

Pakai tudung ka tak.... kalo pmpuannya pakai tudung... Aku bengang... kalo tak bertudung aku kurang sikit bengangnya...

MyZone~theUn4given said...

encik Gorilla:..seb baik x bape nk wat encik Gorilla bengang,sbb x pakai tudung...huhuhu

sugar2 kapas strawberry said...

awk ptt tarbiah dorg tu..hehehe

MyZone~theUn4given said...

sugar2 kapas strawberry:..bkn xnk tarbiah..tp kbranian xcukup..huhu(risaw gak,nt joging ptg2 lelaki tu ajak geng dia, block jln..x pasal lak...)huhu

Amyna said...

Haihhhh... macam², Pompuan tu juga yang vangang. Kalau dia menolak pasti tak berlaku benda² gitu. Ehh tak adil, dua² la vangang!!!!

MyZone~theUn4given said...

Amyna:..itula,pmpuan tu spatutnya x ikut lelaki yg mcm tu..xleh wat laki pom..hehehe

Amyna said...

Itu la dunia sekarang ni macam² hal.. tak berani nak cakap lebih².Myna pun ada ramai lg adik pompuan. risau pun ya!!

MyZone~theUn4given said...

Amyna:..mmg risau,takut sgt nk hadapi kemusnahan peradaban org melayu kita..sedey..:(

nizam omar said...

dunia makin nazak dengan maksiat

MyZone~theUn4given said...

nizam omar:..setuju.moga2 kt dilindungi dari perkara2 tersebut

penaberkala said...

haha, terkantoi la plak..mesti frust diorang,kah3

MyZone~theUn4given said...

penaberkala:..agak frust la tu,sbb tu pndg mcm nk telan..aduyaii..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hahaha...kat taman pun jadik?miang la badan tu...apalah budak2 ni kan,nak cover malu,sbb tu wat2 garang..

MyZone~theUn4given said...

lydia:..ntah pape la diowang tu...nikah je la cepat2.da nazak tu..hihihi