Saturday, October 23, 2010

jumpa BINATANG dalam facebook!!




...pernah x korang dapat request friend Facebook dari NYAMUK??AYAM??takpun dari...CICAK??..kalaula korang dapat,rase2 ape yang binatang2 ni borak dalam facebook masing2....hihi..





jom kita tengok......




Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hantam daaaa. Gua positif HIV AIDS... uwaaaaaaa







Ayam: Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh! ...












Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih...






..sebenarnya, ni lia dapat dari satu blog..thanx to Princess of Flowers.. Dapat gak tgk binatang2 ni berborak kat dlm FB..hihihi

myREVENGE:..dalam FB lom pernah dapat lagi request dr binatang2 nih..hihi.. MySpace





  <---Nanged if u like..tQ

11 comments:

Faiz said...

mybe sbb nie la binatang xde FB..haha..kantoi sume kerja manusia..haha..

p/s:thanks follow my blog..blog ini dah di masuk kan di ruangan follower di blog sy..=)
**HIT MY LATEST UPDATE HERE**

MyZone~theUn4given said...

faiz:..naseb baik kan..hihihi..lawak btol

Amyna said...

Hahaha...
Tak dapat bayang kan kalau ia nya benar2 menjadi kenyataan.. Pasti huru hara.. ngee~~

MissNafa said...

mcm comel je kalau ade.. hihi~

i am S!L4H.. said...

x pnah lg dpt request gtu..hehe

MyZone~theUn4given said...

amyna:..hihihi,ntahla..mungkin jammed traffic fesbuk..hihihi

MyZone~theUn4given said...

missNafa:..yang comel2,c0mel la gak..tp bayangkan klu binatang tu tag fB kita..kecohla..wakakaka

MyZone~theUn4given said...

i am s!L4H:..tak lama lagi ader la tu..hihi
dalam facebuk lia ader gak katak sebelom ni..wakakkaa

pN.rOs said...

heheh kalu ye ader kaloh kita... or mesti time raye depa cabut awal apalgi bila depa tebaca kit anak wat umah terbuka haha :o

MyZone~theUn4given said...

pN.rOs:..hehehe..x terbayang..sekor binatang ade se laptop..hanya krn facebook...wakakaka

abenk said...

salam kenal........
check it out.. FOLLOW ME