Friday, October 15, 2010

..yea2,da dapat!!!





…petang tdi lia blogwalking..then,jln2 punya jln..lia stop kt blog. Lia btol2 teruja tgk blog ZIE. Ape tak nya..lia sgt2 la tertarik dengan button NANG kat bawah entry tu..rasa nak amek jer letak kt page..mcm mane ek nk buat??.. Jd lia explore la kat page dia..last2,ting!!da jumpa!!...mmg lia salute la kt dia..mmg pandai dia menarik perhatian pembaca..hepi sgt2 dapat wat button tu..thanks so much sbb sudi share. Sesapa berminat, leh belajar kat TUTORIAL yang telah dibuat ngan lelahnya….hihihi




"blog yang dimaksudkan"

myREVENGE: ..nak jd mcm dia gak, tp pengalaman masih baru..zero BUT lia xkn putus asa…!!

<---"nanged if u like"

5 comments:

MyZone~theUn4given said...

thanx to zie

sugar2 kapas strawberry said...

nang tu ape?

MyZone~theUn4given said...

sugar2 kapas strawberry: 'nang' tu button tuk link pada innit

http://innit.nuffnang.com

p/s:..kt innit,kt dpt share n3 kt ngan nuffnanger

ken said...

nang nang :)

MyZone~theUn4given said...

ken:..love nang nang..:)